Våre tannlegetjenester i Drammen

Vi kan hjelpe deg med det meste innenfor tannhelse. Vi tilbyr en rekke tannbehandlinger som bl.a. rotfylling, akutthjelp, estetisk tannpleie.Vi tilbyr regelmessig innkalling til undersøkelse av tennene som bør vanligvis tas hvert år. Tansjekk av tas for å bedømme din tannhelsetilstand og intervallene skal begrunnes faglig og individuelt. Kontrollene er viktige for å vedlikeholde tennene samt opprettholde god munnhelse.

Tannlegevakt er i Drammen sentrum og åpner etter avtale. Ved store tannskader kan man trekke tannen. Tanntrekking er smertefritt ved riktig innleggelse av bedøvelse. Dette alternativet er siste utvei, men har rask smertelindrende effekt. Pasienten er ofte øm i noen få dager etter behandlingen.

Vi hjelper deg med å få perfekt smil og skinnende tenner. Profesjonell tannbleking slik at du får hvite tenner på en trygg og skånsom måte. Det er flere måter å få hvitere tenner på, som laser og tannbleking. Tannbleking er den mest skånsomme metoden.

Vanligvis må det til med rotfylling fordi bakterier har kommet helt inn til nerven i tannen. Det kan gi smerter og varig skade. For at betennelsen skal forsvinne må vi foreta rotfylling.

Vi tilbyr profesjonell behandling av Tannkjøttbetennelse. Betennelse kan ha flere årsaker. Den vanligste er at bakteriebelegget får ligge i fred nederst på tannen slik at det utvikles en infeksjon i tannkjøttet.

Her får du fjernet tannstein på en rask og skånsom måte. De aller fleste har tannstein i forskjellig grad. Den gjør at tennene lettere blir misfarget og kan i tillegg gi dårlig ånde.